Jag har funderat över vad som händer i min hjärna när jag letar naturmotiv. Ibland så hittar jag mycket att fotografera och andra gånger får jag kämpa desto mera för att hitta säkra kompositioner och uttryckssätt. Jag vill diskutera detta och delar in hjärnans olika lägen i 3 steg, kanske känner du igen dig. Observera att detta inte har någon vetenskaplig kontext utan är bara tankar och frågor som jag själv ställt mig utifrån min egen erfarenhet.

Vill du ha ännu mer fotoinspiration och erbjudanden!?

MISSA INTE EXKLUSIVA ERBJUDANDEN! För att inte missa några nya fotoresor eller naturfotokurser ska du anmäla dig till nyhetsbrevet. Här kommer du också att få exklusiva erbjudanden och möjlighet att förboka vissa kurser och resor.

Just nu! Du får en gratis E-bok “30 tips på hur du kan bli en bättre landskapsfotograf” helt gratis vid anmälan!

Du får även länken till en 40 minuters inspirationsvideo från Kenya och Varanger. Fotoresor och tips som inspirerar dig!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]