När du bokar en fotoresa, workshop eller kurs med Fröstad Naturfoto tycker jag att det är viktigt att du ska känna dig trygg om något inträffar så att fotoresan, workshopen eller kursen inte kan genomföras. I exempelvis händelse av lagändringar, inreseförbud, avrådan från Utrikesdepartementet eller andra omständigheter som omöjliggör aktivitetens trygghet, kommer aktiviteten ställas in och då följer jag paketreselagen. Om en kurs eller workshop utan inkluderad transport och boende blir inställt på grund av händelser som ligger utanför min kontroll ersätts även hela ditt inbetalade belopp.

I övrigt, gäller mina ordinarie resevillkor som du kan läsa om här: https://www.frostadnaturfoto.se/kurs-och-resevillkor/

Jag har också ordnat resegaranti genom Kammarkollegiet. Att jag har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens (konkurs).

Kurser 2021.

Masterclass – Lyft dina naturbilder till nästa nivå.
27-28 februari 2021. Endast 3 platser kvar.
Det här är en Masterclass i efterbehandling för dig som vill ta de sista stegen i din redigering med verktyg som får dina naturbilder att gå från bra till wow!
Läs mer & boka – 3 platser kvar!
Efterbehandling i Lightroom för naturfotografer.
Videokurs. 890 SEK
Med denna 4 timmar långa videokurs i Lightroom Classic CC kommer du att ta nästa steg i din naturfotografering. Lär dig allt från grunden och vässa dina kunskaper.
Beställ & läs mer
Privatkurs Lightroom & PS för naturfotografer.
Privatkurser på förfrågan.
Ta nästa steg i din naturfotografering och lyft dina bilder i efterbehandlingen till nya höjder. Gör bra bilder bättre helt enkelt!  Skräddarsy din privatkurs hur du vill.
Läs mer & boka

Online-föreläsningar 2021.

Onlineföreläsning: Reseberättelser från Kenya.
Onlineföreläsning. Gratis.
Välkommen till denna onlineföreläsning om Kenya & viltreservatet Masai Mara. Jag kommer att prata om djuren och möjligheterna till bra safaribilder.
Anmälan
Onlineföreläsning: Fotografera däggdjur & fåglar.
Onlineföreläsning. Gratis.
Välkommen till denna onlineföreläsning om att fotografera däggdjur & fåglar. I den här föreläsningen ger jag mina bästa tips & råd samt svarar på frågor.