Kurser 2021.

Masterclass – Lyft dina naturbilder till nästa nivå.
29 – 30 januari 2022.
Det här är efterbehandlingskursen för dig som vill ta dina naturbilder till nästa nivå. Vi arbetar i Lightroom Classic CC & Photoshop CC.
läs mer & boka
Efterbehandling i Lightroom för naturfotografer.
Videokurs. 890 SEK
Med denna 4 timmar långa videokurs i Lightroom Classic CC kommer du att ta nästa steg i din naturfotografering. Lär dig allt från grunden och vässa dina kunskaper.
Beställ & läs mer
Ordning & reda i Lightroom & ditt bildarkiv.
Videokurs. 890 SEK Kommer snart..
Den här videokursen är för dig som vill ha mer struktur i ditt bildarkiv och lära dig att använda Lightrooms kraftfulla arkiveringsdel.

Privatkurser.

När du väljer att gå en privatkurs hos mig ligger allt fokus på dig och det du vill bli bättre på. Jag kan erbjuda dig privatkurser med flera olika inriktningar:

 • Lightroom & Photoshop CC.
 • Fotografering i fält.
 • Drönarflygning & fotografering.
 • Videoredigering i Davinci Resolve & Adobe Premiere Pro samt videofilmning med en systemkamera.
 • Bildpresentationer i PowerPoint.
 • Printkurser från digital bild till print.

Du kan välja en av överstående inriktningar där utbildningen bottnar i naturfotografering. Givetvis kan du också kombinera olika inriktningar i din privatkurs.

Du slipper den största akilleshälen med grupputbildning, nämligen den varierande kunskapen. En del personer kan mycket andra lite. Detta är genomgående vid alla utbildningar i grupp. På mina privatkurser så läggs kursen upp helt i enlighet med din nuvarande kunskapsnivå.

Jag tar emot och välkomnar alla som vill gå en privatkurs till Fröstad gård som ligger vackert beläget mitt på östgötaslätten. Både för nybörjare, amatörfotografer och professionella naturfotografer. Sedan starten av Fröstad Naturfoto har jag haft en stadig ström av fotografer, både nybörjare och mer avancerade som har gått mina privatkurser, i allt från efterbehandling, arkivering, drönare och fältfotografering med mera.

Testa mig genom att fylla i formuläret här nedan (inget är bindande)! Skicka i väg en förfrågan på privatkurs så lägger vi tillsammans upp ett bra upplägg.

En privatkurs hos mig kostar 5 000 SEK för en dag (6 timmar). I detta pris ingår också lunch och fika.

Om du vill förlänga din kurs med flera dagar är det 5 000 SEK extra per dag som är priset.

Genom att fylla i formuläret nedan, så skickar jag dig ett förslag på upplägg av privatkurser utifrån det du vill ha utbildning i.

Observera! Det kostar inget & du binder inte upp dig på något genom att erhålla ett förslag på upplägg av en privatkurs.

Här kan du ladda hem ett exempel på hur ett förslag till upplägg kan se ut:

Kurslokalen Flygeln ligger på Fröstad gård. Här hålls alla mina teoridelar på kursen. Kurslokalen tar cirka tio personer. Flygeln är från 1800-talet och är en tidigare bostad för tjänstefolket som arbetade på gården och i jordbruket runt 1800-talets mitt och en bit fram på 1900-talet. I den här flygeln sitter historien verkligen i väggarna. Gamla slitna trösklar från flygelns ungdom är nötta av skor och de gamla dörrarna är original, så även golvet i kursrummet. I flygeln finns också två kakelkaminer, en av dessa står i kursrummet.

Mycket av det gamla finns kvar i flygeln som är K-märkt, men rummen som helhet är nyrenoverade och fräscha. I kursrummet finns både TV och projektor. I samband med mina teoretiska kurser serveras här alltid gott kaffe eller te samt kakor. Fröstad gård har en spännande historia som sannolikt sträcker sig ända ner till vendeltid (tiden mellan järnålder och vikingatid).

Fröstad gård och kurslokalen Flygeln ligger mitt på Östgötaslätten omgiven av näringsfylld jordbruksmark. Individ kurslokalen rinner en liten bäck och rådjur samt älg springer ofta mellan åkerlandskapen. Välkommen på kurs eller workshop till en klassisk svensk idyll. Välkommen till  kurslokal Flygeln.

  Privatkurs - förfrågan

  OBSERVERA! Inom max en timme efter förfrågan ska du få ett mail som bekräftar att jag har tagit emot ditt meddelande. Har du inte fått detta bekräftelsemail ska ni kontakta mig på (0)736540687, eller skicka mail till bokning@frostadnaturfoto.se. Det här är ingen bindande bokning utan endast en förfrågan. Efter att du har fyllt i detta formulär kommer jag att kontakta dig via e-post eller telefon.

  Observera! Det är inte bindande att skicka iväg en förfrågan om privatkurs och det kostar heller ingenting.

  Ditt namn*

  Telefonnummer*

  Din e-postadress*

  Förfrågan om Privatkurs i Lightroom (vad vill du fokusera på?, vilken nivå ligger du på? Vilket datum vill du boka?)