Inom kort tar grävlingssäsongen sin början med premiär från maj och ända fram till slutet av september. Om du ännu inte har säkrat din plats i fotogömslet för att komma nära dessa fascinerande djur är tiden nu inne! Inför detta år har jag förfinat mitt vattenhål och dess spegling till en ny göl, skapad med perfekta förutsättningar för att fånga de vackra reflexionerna av både grävlingar och de småfåglar som uppehåller sig här. Jag hoppas att mina gröngölingar kommer att uppskatta detta vattenhål och bli mer frekventa besökare. Dock är det framförallt grävlingen jag strävar efter att föreviga på bild . Som sedvanligt kommer allt att belysas med led-lampor, vilket möjliggör fotografering även under de mörkaste nätterna.

Det nya vattenhålet kommer att bli mycket större vilket möjliggör att rymma även två stycken grävlingar i speglingen samt förutsättningar att skapa olika ”scener” vid de olika delarna. Vattenspeglingen kommer att bli cirka 4 meter lång och cirka 1, 20 meter bred.

Om du vill fotografera grävlingar i sin naturliga miljö med vacker natur och riktigt bra fotografiska förutsättningar, boka ditt fotogömsle för grävlingssäsongen!

Den nuvarande vatten speglingen har fungerat bra, men är endast 1 meter bred och 1 meter lång. Den nya vattenspeglingen kommer att bli mycket längre och även bredare. Med mina led-lampor som lyser upp framför gömslet har du möjlighet att få riktigt snygga low-key bilder av grävlingarna.

Givetvis har du också möjligheten att fotografera grävlingen i den tidiga morgonen eller den sena kvällen.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!