Schimpans gapar.

ANMÄL DIG TILL NYHETSBREVET!

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!

Bildanalys som ny prenumerant!

Som ny prenumerant erbjuder jag dig en professionell och personlig bildanalys av upp till tre av dina naturfotografier. Det finns ofta mycket fokus på tekniska detaljer och kamerateknik, men få möjligheter till verklig och insiktsfull feedback på bilderna.

Så här går det till:

  1. När du har prenumererat, välj upp till tre bilder som du önskar få analyserade.
  2. Skicka dem via e-post till bildanalys@frostadnaturfoto.se.
  3. Inom en månad kommer du att få tillbaka en detaljerad bildanalys antingen skriftligt, som ljudinspelning eller som en personlig video.


Fröstad Naturfoto samarbetar med det svenska företaget Get a Newsletter som vår e-postleverantör för nyhetsbrev. När du klickar på prenumerera kommer du att få ett e-postmeddelande där du måste bekräfta din prenumeration. Detta görs för din säkerhet och för att säkerställa att du vill motta mitt nyhetsbrev.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!