Kommande föreläsningar 2021.

Live-föreläsning: Djuren på Afrikas savann
Onlineföreläsning. 13 maj 2021  Gratis!
Det här är en online-föreläsning om savannens djur i Afrika och en föreläsning för fotoinspiration i denna biotop. Du kommer att få stifta bekantskap med noshörning, lejon, leopard och många fler av savannens invånare. Dessutom ska vi kika närmare på Masai-kultur.
ANMÄL DIG – GRATIS

Redan genomförda live- föreläsningar.

Som du kan se nu i efterhand.

Live-föreläsning: Upplev naturens magi
Onlineföreläsning.
Det har varit ett märkligt fotograferingsår i pandemins spår. I alla fall för mig som är van att utforska och fota världens natur. Men Corona har också öppnat dörrarna för en hel del hemmaprojekt, och har dessutom gett mig chansen att lära min Sonyutrustning alla inställningar, reglage och dess potential – så att det sitter i ryggmärgen.
Se denna föreläsning nu

Länken öppnas i ett nytt fönster (Youtube)

Live-föreläsning: Äventyr i hotad regnskog.
Onlineföreläsning.
I den här onlineföreläsningen berättar jag om fotografering i regnskog, koncentrerat kring primater. Du kommer att få stifta bekantskap med några av våra närmaste släktingar men också flera primater i familjen markattor. Utöver detta  berättar jag också om mitt arbeta med ekoturism och varför det är viktigt.
Se denna föreläsning nu

Länken öppnas i ett nytt fönster (Youtube)

Live-föreläsning: Äventyr i hotad regnskog.
Onlineföreläsning.
Följ med mig till arktiska landskap där jag bland annat fotograferar arktiska fåglar, myskoxe och tykky-granar. I den här onlineföreläsningen berättar jag om mina fotograferiska äventyr i nordens kalla klimat och ger dig tillika råd och tips på vad du bör tänka på när du ska fotografera i kyla.
Se denna föreläsning nu

Länken öppnas i ett nytt fönster (Youtube)