BOK UTE!

ÖGA MOT ÖGA – Möten för biologisk mångfald

Hur kan vi som människor närma oss en större förståelse, respekt och empati för världens djur och natur? Du som läsare får följa med naturfotografen Niklas Virsén i hans möten med djur och fåglar världen över. Genom hans berättelser kommer du att få ta del av de intensiva mötena med bland annat bergsgorillor, geparder, myskoxar och brunbjörnar. Niklas anser att möten som dessa är helt avgörande för framtidens bevarande av olika arter och naturbiotoper.

” I den moderna världen har något gått förlorat. En hel symbolvärld där djuren porträtterades, inte bara som levande organismer, utan som varelser med en själ.”

Min personliga fotografiska utrustning.

I Fröstad Naturfotos butik lägger jag endast upp produkter som jag själv använder i min fotografering. Därför vet du att det är bra kvalitetsprylar som håller måttet för både din och min fotografering. Du har givetvis möjlighet att få hjälp av mig med din produkt. Du kan välja att få din produkt skickad via postpaket (69 SEK frakt tillkommer), hämta produkten hos mig på Fröstad gård eller ta emot den på någon av dina bokade fotoresor, workshops eller kurser.

Uniqball UBH35X (standard).

4 090 SEK

Uniqball UBH45XC

5 490 SEK

Uniqball IQ3P 36.3.

7690 SEK

Videohuvud Airhed Cine Arca.

4 890 SEK

Peak design shell (small, medium & large).

490 SEK