fbpx
Hjälp med flygbiljetter & visum2019-03-03T23:22:00+00:00

Hjälp med flygbiljetter & visum.

Flygbiljetter & Visum

Om du själv vill behöver du inte leta upp flygbiljetter själv och inte ansöka om visum. Fröstad Naturfoto har genom sina samarbeten tjänster som hjälper dig igenom hela denna process.

  • Big Travel

Om du tycker att det är krångligt att boka flygbiljetter och försöka passa in alla tider och eventuella byten, har jag ett samarbete med ett av Sveriges största resebolag, Big Travel där du får en personlig kontakt att maila eller ringa. www.bigtravel.se

  • Visumpartner

Det kan många gånger vara besvärligt och svårt att förstå sig på alla fält som ska fyllas i på en visumansökan. Av erfarenhet vet jag att det är många personer som fruktar just detta moment när de ska ut och resa. Därför har jag ingått ett samarbete med Visumpartner som kan hjälpa dig genom hela visumprocessen. www.visumpartner.se

Få en personlig kontakt på Big Travel när du bokar en fotoresa hos mig!

Fröstad Naturfoto samarbetar med resebyrån Big Travel. Du kommer att få en personlig kontakt som hjälper dig med din bokning av flygbiljett som passar in med fotoresans olika hålltider. När du bokar flygbiljetter via Big Travel är du säker på att din flygning blir så smidig som möjligt och du undviker också eventuella problem med avgångar och flyg som inte synkroniserar med varandra. Genom att ringa eller mejla din kontakt på Big Travel kommer du att få den bästa flygresan till ett bra pris utan att själv behöva leta runt bland flygbolagens alla hemsidor. Du lyfter helt enkelt luren, säger vilken resa du har bokat – resten sköter Big Travel! Otroligt smidigt eller hur?

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..