Stora fotoupplevelser – Små grupper – Små priser

Kombinationen små resegrupper & bra priser – hur fungerar det?

Fröstad Naturfoto är något så unikt som ett fotoreseföretag som kombinerar små resegrupper och prisvärda fotoresor, workshops & kurser. Det unika med Fröstad Naturfoto är att du alltid åker med små resegrupper, max 8 personer per fotoresa, men betalar samma pris som du skulle göra om du åkte på en fotoresa med fler deltagare.

Skulle det inte vara fantastiskt att kunna åka på två fotoresor istället för en, och skulle det inte vara bra att kunna få handledning i din fotografering direkt på plats i fält. Det kan du med Fröstad Naturfoto. Inga stora karavaner med deltagare och inga höga priser, bara exklusiva och personliga fotoresor till bra priser.

Skapa dina drömbilder.
  • Det viktigaste för mig är att du kommer hem igen efter en fotoresa med bra bilder och fantastiska upplevelser. När du reser med mig kan du vara säker på att vi kommer att arbeta hårt för att du ska få de bästa naturbilderna möjligt, kanske rent av dina drömbilder.
  • Att undervisa i natur och naturfotografering är en självklar del i en fotoresa när du väljer Fröstad Naturfoto. Att bjuda på och ge bort min erfarenhet och kunnande som professionell naturfotograf är en självklarhet för mig. Jag ser inte undervisningen som ett enskilt kapitel utan något som pågår parallellt med fotoresan hela tiden. För mig är det helt naturligt att med pedagogiska hjälpmedel och driv göra dig till en bättre naturfotograf.
  • I min iver att göra dig till en bättre naturfotograf genom undervisning och diskussion samt noggrann rekognosering ökar dina chanser markant att fotografera dina drömbilder på någon av mina fotoresor eller workshops.
Personliga & exklusiva foto- & äventyrsresor.
  • Mina foto- och äventyrsresor tar dig till både kända och mer okända resmål i Norden, Europa och Afrika. Jag satsar även på många olika lokala workshops och evenemang.
  •  Du kan räkna med att vi undviker de största turistfällorna och de sämsta tiderna i förmån för en mer genuin upplevelse av resmålet och för att kunna skapa bättre naturbilder.
  • Både mina fotoresor och workshops är mycket personliga. Jag kör alltid med små grupper, max 8 stycken personer men på flera resor så lite som 6 personer och ibland endast 4 stycken personer. Detta för att du ska få så mycket inspiration och fotolärande som möjligt från mig som guide och fotolärare.
Jag som äger och driver Fröstad Naturfoto heter Niklas Virsen.

Jag älskar naturfotografi och natur! Detta är något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att skräddarsy fantastiska fotoresor till dig och lära ut naturfotografi i både det lilla och det stora.

Jag är egentligen utbildad arkeolog och har en masterexamen från Uppsala Universitet men jag har valt banan som naturfotograf. Ett val som jag verkligen inte ångrar. Att kunna livnära sig på det bästa jag vet, naturen och fotograferingen är fantastiskt roligt. Nu vill jag dela med mig av mina erfarenheter, kunskaper och platser jag har fotograferat på, välkommen till Fröstad Naturfoto.

Fröstad gård.

Många av mina workshops har sin utgångspunkt vid Fröstad gård. Här bedriver jag också de populära Lightroomkurserna. Fröstad gård är mitt hem mitt på den vackra östgötaslätten.

Här har jag renoverat en vacker flygel som tidigare har varit hemmet för tjänstefolket på gården. En vacker byggnad från mitten av 1800-talet har nu blivit både kurslokal och galleri.

Fotograferar med Sony utrustning.

Före detta svensk Olympusambassadör.

Medlem i svenska naturfotograferna /N.

Niklas Virsen kollage
Kontaktmöjligheter.

0736540687

(+46)0736540687

Fröstad Naturfoto.
Östra Tollstad Fröstad 2
590 17 Mantorp
Org. nr. 198203081990