Fotoresor & workshops 2022 / 2023

Kronhjort & dovhjort i ett östgötskt eklandskap.

14-16 oktober 2022. Fullbokad!
Fotografera kronhjort & dovhjort nära & i det vackra eklandskapet i höstskrud. Vi både smyger & sitter på pass för att komma nära och få klövviltet i landskapet.

Läs mer – RESERVLISTA
Storslaget fotoäventyr i Masai Mara, Kenya.

24 – 30 november 2022 Fullbokad!
Följ med till Masai Mara med lejon, gepard, leopard, serval och andra savanndjur & fåglar. Alltid med Off-road licens och heldagssafari för den bästa upplevelsen.

Läs mer – reservlista
Storslaget fotoäventyr i Masai Mara, Kenya.

1 – 7 december 2022 Fullbokad!
Följ med till Masai Mara med lejon, gepard, leopard, serval och andra savanndjur & fåglar. Alltid med Off-road licens och heldagssafari för den bästa upplevelsen.

Läs mer – Reservlista
Berguv, kungsörn & sagolika vinterlandskap.

31 januari – 8 februari 2023 Fullbokad!
Fotografera berguv, kungsörn & andra småfåglar i norra Finland från specialgjorda gömslen. Fotografera även sagolika vinterlandskap i Riisitunturi nationalpark.

Läs mer – reservlista
Fotografera myskoxen – överlevaren från istiden.

NY! 15 – 20 Februari 2023 
Fotografera myskoxen, överlevaren från istiden, i sin rätta miljö bland bergen i Dovrefjell på vintern. Magiska och alpinskt präglade landskap.

Läs mer & boka
Masterclass – Efterbehandling & bildanalys.

25 – 26 Februari 2023 Endast 3 platser kvar!
Det här är kursen för dig som vill ta nästa steg i din efterbehandling av dina naturfoton. Gör redan bra bilder ännu bättre med denna masterclass i Lightroom.

Läs mer & boka – 3 platser kvar!
Valar, Havsörn & arktiska landskap på Lofoten.

3-12 mars 2023. Fullbokad!
En oförglömlig resa där vi fotograferar kaskelot, havsörn och på Lofoten. Magiska dagar fyllda med arktisk fotografering av både marina däggdjur & fåglar.

Läs mer – Reservlista
Arktiska Varanger i Nordnorge 2023.

NY! 24 – 31 mars 2023 Endast 1 plats kvar!
Fotografera praktejder, alförrädare & alfågel. Besök Hornöya och fotografera lunnefågel, tordmule, sillgrisslor & toppskarv i snön. Detta & mycket mer!

Läs mer & boka – 1 plats kvar!
Bergsgorillor & primater i Afrikas pärla – Uganda.

NY! 11-20 maj 2023 Endast 1 plats kvar!
Fotografera bergsgorillor i de dimhöljda Virungabergen & schimpanser i Kibale nationalpark. Vi har möjlihgheten att fotografera 12 olika arter av primater m.m.

Läs mer & boka – 1 plats kvar!
Gamparadiset vid foten av de spanska Pyrenéerna.

NY! 1 – 7 juni 2023 Endast 2 platser kvar!
På den här fotoresan till norra Spanien kommer vi att fotografera lammgam, gåsgam, grågam & egyptisk gam. Tillika både landskap och flera fåglar på stäppen.

Läs mer & boka – 2 platser kvar!
Exklusiv videokurs för naturfotografer.

NY! 16 – 18 Juni 2023 Endast 3 platser kvar!
På den här kursen kommer du att lära dig att skapa video & redigera video till en naturvideo. En grundläggande & pedagogisk kurs med få antal deltagare.

Läs mer & boka – 3 platser kvar!
Bilder från ovan – drönarkurs i teori & praktik.

23 – 25 Juni 2023 Kommer snart..
På denna kurs får du lära dig all teori och praktik för att kunna flyga och manövrera en drönare. Tillika att skapa magiska bilder från luftrummet.

Kreativ makro- & närbildsfotografering.

15-16 juli 2023 Kommer snart..
Ta steget till att lära dig kreativa metoder för att skapa mer intressanta makro- & närbilder av orkidéer, blommor och insekter. Lär dig alla knepen!

När du bokar en fotoresa, workshop eller kurs med Fröstad Naturfoto tycker jag att det är viktigt att du ska känna dig trygg om något inträffar så att fotoresan, workshopen eller kursen inte kan genomföras. I exempelvis händelse av lagändringar, inreseförbud, avrådan från Utrikesdepartementet eller andra omständigheter som omöjliggör aktivitetens trygghet, kommer aktiviteten ställas in och då följer jag paketreselagen. Om en kurs eller workshop utan inkluderad transport och boende blir inställt på grund av händelser som ligger utanför min kontroll ersätts även hela ditt inbetalade belopp.

I övrigt, gäller mina ordinarie resevillkor som du kan läsa om här: https://www.frostadnaturfoto.se/kurs-och-resevillkor/

Jag har också ordnat resegaranti genom Kammarkollegiet. Att jag har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens (konkurs).