Fotoresor & workshops 2022 / 2023

Kreativ makro- & närbildsfotografering.

16-17 juli 2022 Fullbokad!
Ta steget till att lära dig kreativa metoder för att skapa mer intressanta makro- & närbilder av orkidéer, blommor och insekter. Lär dig alla knepen!

Läs mer- reservlista
Vilda Finland – Björnar, järv & tajga.

12 – 18 augusti 2022. Fullbokad!
Fotografera brunbjörn vid ryska gränsen i ett av Finlands bästa gömslen för björn. Stort chans på järv samt urskog, forsar och panoraman över tajgan.

Läs mer – reservlista
Fotografera lavskrika i en höstprydd urskog.

14 – 16 september 2022. Fullbokad!
Följ med ut i en av Sveriges vackraste urskogar och möt lavskrikan. Fotografera lavskrika nära, kreativt och med de allra bästa förutsättningarna.

Läs mer – reservlista
Rondane nationalpark i höstskrud 2022.
Rondane & Dovrefjell i höstskrud.

NY! 18 – 24 september 2022. 
Fotografera höstlandskap i ett av världens vackraste nationalparker under hösten, Rondane nationalpark. Här finns de stora landskapen men också de intima utsnitten.

Läs mer & boka
Kronhjort & dovhjort i ett östgötskt eklandskap.

14-16 oktober 2022. Endast 2 platser kvar!
Fotografera kronhjort & dovhjort nära & i det vackra eklandskapet i höstskrud. Vi både smyger & sitter på pass för att komma nära och få klövviltet i landskapet.

Läs mer & boka – 2 platser kvar!
Storslaget fotoäventyr i Masai Mara, Kenya.

24 – 30 november 2022 Fullbokad!
Följ med till Masai Mara med lejon, gepard, leopard, serval och andra savanndjur & fåglar. Alltid med Off-road licens och heldagssafari för den bästa upplevelsen.

Läs mer – reservlista
Storslaget fotoäventyr i Masai Mara, Kenya.

1 – 7 december 2022 Fullbokad!
Följ med till Masai Mara med lejon, gepard, leopard, serval och andra savanndjur & fåglar. Alltid med Off-road licens och heldagssafari för den bästa upplevelsen.

Läs mer – Reservlista
Berguv, kungsörn & sagolika vinterlandskap.

31 januari – 8 februari 2023 Fullbokad!
Fotografera berguv, kungsörn & andra småfåglar i norra Finland från specialgjorda gömslen. Fotografera även sagolika vinterlandskap i Riisitunturi nationalpark.

Läs mer – reservlista
Fotografera myskoxen – överlevaren från istiden.

NY! 8 – 13 Februari 2023 
Fotografera myskoxen, överlevaren från istiden, i sin rätta miljö bland bergen i Dovrefjell på vintern. Magiska och alpinskt präglade landskap.

Läs mer & boka
Valar, Havsörn & arktiska landskap på Lofoten.

3-12 mars 2023. Fullbokad!
En oförglömlig resa där vi fotograferar kaskelot, havsörn och på Lofoten. Magiska dagar fyllda med arktisk fotografering av både marina däggdjur & fåglar.

Läs mer – Reservlista
Arktiska Varanger i Nordnorge 2023.

NY! 24 – 31 mars 2023 – Endast 2 platser kvar!
Fotografera praktejder, alförrädare & alfågel. Besök Hornöya och fotografera lunnefågel, tordmule, sillgrisslor & toppskarv i snön. Detta & mycket mer!

Läs mer & boka – 2 platser kvar!
Bergsgorillor & primater i Afrikas pärla – Uganda.

NY! 11-20 maj 2023 Endast 2 platser kvar!
Fotografera bergsgorillor i de dimhöljda Virungabergen & schimpanser i Kibale nationalpark. Vi har möjlihgheten att fotografera 12 olika arter av primater m.m.

Läs mer & boka – 2 platser kvar!
Gamparadiset vid foten av de spanska Pyrenéerna.

Juni 2023 Kommer snart..
På den här fotoresan till norra Spanien kommer vi att fotografera Lammgam, Gåsgam, Grågam & Egyptisk gam. Tillika både landskap och flera fåglar på stäppen.

När du bokar en fotoresa, workshop eller kurs med Fröstad Naturfoto tycker jag att det är viktigt att du ska känna dig trygg om något inträffar så att fotoresan, workshopen eller kursen inte kan genomföras. I exempelvis händelse av lagändringar, inreseförbud, avrådan från Utrikesdepartementet eller andra omständigheter som omöjliggör aktivitetens trygghet, kommer aktiviteten ställas in och då följer jag paketreselagen. Om en kurs eller workshop utan inkluderad transport och boende blir inställt på grund av händelser som ligger utanför min kontroll ersätts även hela ditt inbetalade belopp.

I övrigt, gäller mina ordinarie resevillkor som du kan läsa om här: https://www.frostadnaturfoto.se/kurs-och-resevillkor/

Jag har också ordnat resegaranti genom Kammarkollegiet. Att jag har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens (konkurs).