Mitt under pågående Coronakris så finns det en stark nedåtgående trend i de flesta tjänsteyrken i världen. Framförallt inom hotell- & restaurangbranschen. Resebranschen drabbas också mycket hårt med många avbokningar och de allra flesta resebyråer gör sig av med personal och försöker överleva dag för dag. Det här är en tid av kris för många, framförallt för små företag.

I detta kaos kan jag gladeligen meddela att för min egen del har mars månad varit en av mina mest bokade månader sedan jag startade upp Fröstad Naturfoto. Det är fantastiskt kul och jag vill återigen rikta ett stort tack till alla er som fortfarande bokar hos mig trots Coronakrisen. ♥️ Den senaste månaden har jag lagt upp inte mindre än tre kurser och en workshop. Kurser & workshops som jag har tänkt att starta igång under en längre tid men nu har fått tid till att göra när en del andra utlandsresor blir inställda på grund av Utrikesdepartementets avrådan.

makro- & närbildsfotografering.

En bild från workshopen, Kreativ makro- & närbildsfotografering som startar i slutet av juni 2020.

De nya kurserna är:

Den nya workshopen är:

På dessa kurser finns det några platser kvar så om du är intresserad, ska du boka nu. Vad gäller workshopen i makro- & närbildsfotografering är den redan fullbokad (efter bara 4 timmar fylldes 6 platser). Jag ser förutom den ökade bokningen på kurser och workshops ett större intresse av att boka privatkurser i Lightroom och fältfotografering. Jag hoppas och tror naturligtvis att vi snart kan börja resa tillsammans igen men kurser & workshops är något som är precis lika viktigt och roligt för mig att genomföra och planera. Nu får vi se hur april månad blir, men blir månaden hälften så bra som mars, så är det riktigt bra!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!