Jag har inte direkt legat på latsidan Coronaåret 2020. Istället för fotoresor ute i världen har jag arrangerat mycket på hemmaplan. Detta gör jag givetvis ett ”vanligt” år också, men kanske lite mer frekvent nu i år. Nya kurser & workshops har fått sett dagens ljus.

Några av dessa är Kreativ makrofotografering på Fröstad gård, drönarkurs, videokurs & kommande trollsländeworkshop här i Östergötland nästa år.  Något som jag också har utvecklat är digitala kurser på USB, där det idag finns en nybörjarkurs på hela 4 timmar i Lightroom Classic CC & fler kommer.

Gratis onlineföreläsningar är också något som har sett dagens ljus coronaåret 2020 och har varit mycket populärt. Något som jag givetvis kommer att fortsätta att göra även efter år 2020.

Har behövt skjuta upp alla fotoresor.

Det kommer nog inte som en överraskning att i princip alla mina fotoresor har blivit uppskjutna till 2021. Däribland inräknat, Uganda, Rondane, Masai Mara, Aosta med flera. På grund av detta kommer 2021 års fotoresor att bli en repris på vad år 2020 skulle ha varit. Dock har det kommit fler nya fotoresor & workshops inom Sverige.

Som ni säkert kan förstå har det också varit omöjligt att implementera nya fotoresor i mitt utbud på grund av avrådan för resor, under i princip hela år 2020. Om det är möjligt kommer 2021 bli annorlunda och jag har då ett flertal nya fotoresor planerat som ska vara bokningsbara inför 2022.

Afrika 2022 & rekognosering inför flera nya fotoresor.

Bland annat kommer det troligtvis en spillrans nya fotoresa till en destination i Afrika som utlovar magisk naturfotografering. Delvis kommer vi att bo på ett forskningscenter, i tält och tillbringa flera dagar ute i vildmarken. Detta varvas med bekväma morgon & kvällsturer från lodgeboenden. En upplevelse som du förhoppningsvis får veta mer av i slutet av 2021. I början av 2021 är också en fotoresa till Chamoix & Ibex i alperna, norra Italien bokningsbar. Mycket att se fram emot med andra ord! Detta och mycket mer under 2021 & 2022.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me