Med ökade restriktioner här hemma i Sverige blir onlineföreläsningar mer och mer populära. Inte bara inom naturfotografering förstås utan i många andra ämnen. Mina onlineföreläsningar har varit välbesökta – jag tar in max tjugo stycken bokningar åt gången.

Än så länge har jag haft fyra stycken onlineföreläsningar via Fröstad Naturfoto – men många fler via min Youtubekanal som jag har drivit nu i tre år. På Fröstad Naturfotos onlineföreläsningar har vi talat om magiska ögonblick i naturen x2, om nyheterna i Lightroom & Photoshop 2021 samt om landskapsfotografering.
Fler ämnen och tillfällen blir snart aktuella under det som är kvar av  året 2020 och framåt.

Jag byter plattform från Zoom till Youtube live.

Jag kommer i kommande onlineföreläsningar att byta plattform från Zoom till Youtube LIVE. För dig som tidigare har anslutit till mina onlineföreläsningar via Zoom kommer det inte att vara några konstigheter. Du trycker helt enkelt på den länk som du får i ditt mail och då kommer du direkt till föreläsningen, du behöver inte ens logga in. Däremot kommer det inte längre vara möjligt att ställa frågor via mikrofonen (men utifrån mina upplevelser är det väldigt få som vill göra det). Du kommer givetvis fortsatt kunna ställa dina frågor via chatten, både före, under & efter själva föreläsningen.

Håll utkik på nyhetsbrevet efter nya föreläsningar. Först till kvarn är det som gäller om du vill vara med. Alla föreläsningar är LIVE och spelas inte in. Du kommer alltså inte att kunna se föreläsningarna i efterhand.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!