Det har snart hunnit bli juni i vårt andra Coronaår 2021. Än så länge är det de inhemska kurserna & workshoparna som körs hos mig, och även många privatkurser, som har fått sett ett riktigt uppsving i Coronas spår.

Med reselättnader och vaccinpass på frammarsch är det dags att börja kika framåt mot resor inför 2022. Varför jag säger 2022 och inte 2021 är för att i princip alla fotoresor för 2021, inklusive workshops och kurser, på Fröstad Naturfoto, är fullbokade! Förutom,

Även början på nästa år 2022, till april är fullbokade. Jag har annars inte släppt så mycket resor & workshops för 2022 men det kommer! Snart kommer flera workshops och fotoresor att bli bokningsbara:

  • Kreativ fågelfotografering vid Trandansen 2022.
  • Svanar, doppingar & vårfåglar vid Rosenkällasjön 2022.
  • Fjäril- & makroparadiset i norra Italien 2022.
  • Triglav nationalpark – Sloveniens pärla 2022.

Och fler. Om allt går som det ska med min planering detta år kommer också en ny fotodestination till Afrika.

Så jag ligger inte på latsidan direkt vad gäller resor & workshops, samt att ge er fotoinspiration, jag hoppas att det uppskattas.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!