Utrikesdepartementet öppnar nu för resande utan reserestriktioner till sammanlagt 10 länder i Europa. Däribland Italien, Frankrike, Grekland och Slovenien. Tanken är att gränserna ska öppnas för länder utanför EU den 31 augusti. Med andra ord börjar det bli dags att planera inför fotoresor till år 2021.

Givetvis bokar du tryggt med mig, som du kan läsa mer om här.

Nya fotoresor som precis har släppts för 2021 eller kommer att släppas är:

& fler som kommer!

Jag ser fram emot att säsongen andra delen av 2020 och 2021 drar igång! Jag hoppas att du vill följa med mig på något av ovanstående! ?

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me