Just nu får du en gratis e-bok med 35 tips & råd för naturfotografering, helt gratis! Det här är inte vilken premie som helst utan en väl genomarbetad e-bok där jag hoppas att du kan snappa upp både det ena och det andra matnyttiga tipset för din naturfotografering.

E-boken Bli en bättre naturfotograf innehåller 35 tips och råd som du kan ta med dig nästa gång du beger dig ut med kameran för att fotografera natur. Den fokuserar på kamerautrustning men också på psykologiska tankar och frågeställningar som kan göra dig till en bättre naturfotograf.

Om du redan prenumererar på mitt nyhetsbrev så kommer du att få länken till e-boken imorgon tisdag. Är du däremot inte prenumerant måste du anmäla dig till nyhetsbrevet för att få denna premie. När du anmäler dig till nyhetsbrevet får du också:

Prenumerera på nyhetsbrevet.

Bevaka alla nya fotoresor & workshops!

  • Missa inga erbjudanden eller lanseringar av nya fotoresor & workshops.
  • Dessutom får du massor fotoinspiration och konkreta råd och tips på hur du blir en bättre naturfotograf, varje vecka!
  • Helt gratis!

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

E-boken Bli en bättre naturfotograf, helt gratis!

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.