I den här videon ger jag dig en genomgång av de aspekter som gör att du även i Coronatider kan boka helt tryggt med mig & Fröstad Naturfoto. Du behöver inte vara rädd att boka fotoresor för hösten, vintern eller kommande år 2021. Se den här videon och du kommer att förstå varför.

Jag vill passa på att tacka alla er som fortfarande bokar kurser & workshops på hemmaplan. Även till er så klart som bokar fotoresor längre fram i tiden Tack så mycket för allt stöd jag får via mail, sociala medier & telefonsamtal, det betyder väldigt mycket! ♥️

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me