fbpx

Varangerresan som har varit. Bilderna och upplevelserna.

2019-04-16T08:11:06+00:00

Varangerresan 2019 ( #varanger2019 på Facebook & Instagram), blev en riktigt höjdarresa för deltagarna med lunnefågel i snö, lunnefåglar som stred om boningshålen, toppskarvar, tordmule, sillgrisslor, praktejder, alförrädare, alfågel, magiska landskap, renar, vita skogsharar, räv och till slut ven norrsken.

Det har börjat att droppa in bilder från deltagarna nu och jag hoppas på fler framöver. Här är alla länkar till dig som är intresserad av att få se vad vi har fotograferat och gjort på fotoresan “Arktiska Varanger i Nordnorge” 2019.

Tuija Waren, Molpe, Finland.

“Så genomtänkt och bra organiserad fotoresa! Själv uppskattade jag mest de två dagarna på Hornøya, speciellt den första dagen med sol och snöfall. Vilken upplevelse! Blandning med landskap-, fågel- och däggdjursfotografering passade mig perfekt.

På kvällarna hade vi korta workshop och diskussioner till exempel om bildbehandling, bildvisning och om följande dagens program. Själv lärde jag mig en hel del nya finesser om Olympus, ett stort tack Niklas!”

Barbro Nelly, Ödeshög.

“Trevligt och glatt sällskap, fina fotomöjligheter i underbart landskap! Bra blandning av landskapsfoto och fågelfoto. Bra boende!”

Dag Sjöstrand, Stockholm.

“Mycket bra genomfört! Lagom blandning av landskap och fåglar. Lite mer tid för hararna hade varit trevligt.”

Använd #varanger2019 på Facebook & Instagram för ännu mer bilder och text från Varanger 2019!

Arktiska Varanger i Nordnorge.
21 – 28 mars 2020. Kommer snart.
Arktiska fåglar & landskap i en fantastisk symbios. Varanger i Nordnorge ger dig praktejder, alfågel, alförrädare, lunnefågel och landskap.
Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Ny fotoinspiration i din brevlåda varje tisdag!

Bevaka även alla nya workshops & fotoresor från Fröstad Naturfoto.

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf, helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.

Om du vill ha ännu mer fotoinspiration, guider, råd och tips om naturfotografering ska du följa och prenumerera på min videokanal på Youtube. Varje onsdag klockan 20:00 kommer ett nytt avsnitt.

Prenumerera på min Youtubekanal.

Leave A Comment

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..