Vad är det som gör Fröstad naturfoto helt unikt mot många andra fotoreseföretag som existerar idag? Nummer ett är de fantastiskt prisvärda fotoresorna som du knappast kan ha missat? Råkar det vara så, kolla in prislistan: frostadnaturfoto.se/prislista/

Det andra som tillsammans med priset gör Fröstad naturfoto unikt är de små grupperna, alltid max 8 personer men flera gånger så lite som 6 till 4 personer per fotoresa.

Om vi lägger ihop de prisvärda fotoresorna och de små grupperna är Fröstad Naturfoto idag unikt i branschen. Ingen annan (mig veterligen) matchar mina priser samtidigt som du får en mer genuin och handledarinriktad fotoresa med några få likasinnade.

Handledning i Slovenien 2019 (Foto: Barbro Nelly).

Antingen högre priser eller fler resenärer.

Även om priset oftast är mycket högre hos andra fotoreseföretag finns det undantag då prisnivån är likvärdig. Tänk dock på att max antal personer per fotoresa kan vara så mycket som 12-14 och ett minimum på 8 platser på dessa fotoresor.

Ett annat dilemma du ställs inför om du väljer ett fotoreseföretag med likvärdiga  max antal platser som Fröstad Naturfoto (det vill säga 8 platser), är att prisnivån höjs markant. Ibland kan du till och med betala det dubbla för en likvärdig fotoresa.

Kolla alltid med Fröstad Naturfoto först!

Vill du läsa och få ännu mer fotoinspiration, tips & guider? Prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Ny fotoinspiration i din brevlåda varje tisdag!

Bevaka även alla nya workshops & fotoresor från Fröstad Naturfoto.

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf, helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.

Om du vill ha ännu mer fotoinspiration, guider, råd och tips om naturfotografering ska du följa och prenumerera på min videokanal på Youtube. Varje onsdag klockan 20:00 kommer ett nytt avsnitt.

Prenumerera på min Youtubekanal.