Vad är det som gör Fröstad naturfoto helt unikt mot många andra fotoreseföretag som existerar idag? Nummer ett är de fantastiskt prisvärda fotoresorna som du knappast kan ha missat? Råkar det vara så, kolla in prislistan: frostadnaturfoto.se/prislista/

Det andra som tillsammans med priset gör Fröstad naturfoto unikt är de små grupperna, alltid max 8 personer men flera gånger så lite som 6 till 4 personer per fotoresa.

Om vi lägger ihop de prisvärda fotoresorna och de små grupperna är Fröstad Naturfoto idag unikt i branschen. Ingen annan (mig veterligen) matchar mina priser samtidigt som du får en mer genuin och handledarinriktad fotoresa med några få likasinnade.

Handledning i Slovenien 2019 (Foto: Barbro Nelly).

Antingen högre priser eller fler resenärer.

Även om priset oftast är mycket högre hos andra fotoreseföretag finns det undantag då prisnivån är likvärdig. Tänk dock på att max antal personer per fotoresa kan vara så mycket som 12-14 och ett minimum på 8 platser på dessa fotoresor.

Ett annat dilemma du ställs inför om du väljer ett fotoreseföretag med likvärdiga  max antal platser som Fröstad Naturfoto (det vill säga 8 platser), är att prisnivån höjs markant. Ibland kan du till och med betala det dubbla för en likvärdig fotoresa. Därför ska du alltid kolla med Fröstad Naturfoto först!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!