I februari 2019 höll jag en fotoresa till Dovrefjell för att fotografera myskoxe vintertid. Jag har en lång erfarenhet av Dovrefjell och har själv varit ute och fotograferat myskoxe i snöstorm. Detta innefattar en lång strapats upp till den så kallade ”Salen”. På mina fotoresor till Dovrefjell har vi också med oss en guide för att maximera de bästa möjligheterna till riktigt bra myskoxefotografering.

Det var två fullbokade fotoresor med endast 4 stycken deltagare i varje grupp. En av dessa var en väldigt duktig och lovande ung fotograf vid namn Joel Hast. Joel var precis lika intresserad att fotografera de andra deltagarna och mig som att fotografera myskoxen. Hur ofta händer det en naturfotograf? 😉 Här nedan kan ni se ett axplock av alla fina bilder Joel Hast tog under sin tid i Dovrefjell 2019.

Observera att alla bilder på denna sida är upphovsrättsskyddade, Joel Hast.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Ny fotoinspiration i din brevlåda varje tisdag!

Bevaka även alla nya workshops & fotoresor från Fröstad Naturfoto.

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf, helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.