En av mina visioner med Fröstad Naturfoto är att det inte ska vara dyrare att åka på en arrangerad fotoresa än att åka ensam, själv. Det vill säga att ge dig arrangerade fotoresor där invertering till de bästa fotoplatserna ger dig bättre bilder och där handledning samt guidning är en naturlig del, utan att det ska kosta mer. Att dessutom få fotoinspiration av ett gäng likasinnade är bara grädde på moset enligt min mening. Med andra ord ska det löna sig att åka på en arrangerad fotoresa snarare än att din plånbok ska bli tom.

Varför ska du betala mer? Ärligt!? Detta är en graf som visar prisskillnaden mellan en av mina populäraste fotoresmål, Varanger i Nordnorge och ett annat mycket större fotoreseföretags motsvarighet. Jämför gärna också innehåll. Varanger med Fröstad Naturfoto är dessutom en dag längre.

Kombinationen med små resegrupper och mycket prisvärda fotoresor är det möjligt?

Kombinationen av mycket prisvärda fotoresor och små resegrupper är Fröstad Naturfoto helt unik med bland de större fotoreseföretagen som idag finns på marknaden. Antingen väljer du en billigare fotoresa men får åka med en större grupp (allt ifrån minimum 8 stycken upp till 12 eller mer). Eller så reser du i en liten grupp och får betala en väsentlig del pengar för detta.

Fröstad Naturfoto kombinerar både som resegrupper (max 8 stycken, men ofta både 6 och 4) och riktigt prisvärda fotoresor. Visst skulle det kännas bra att kunna åka på två fotoresor istället för en? Och visst skulle det vara fantastiskt att få direkt handledning ute i fält och åka med på en personlig och exklusiv fotoresa?

Det kan du med Fröstad Naturfoto. Jämför alltid med mig innan du bokar en fotoresa.

Hur är detta möjligt?

Jag försöker ständigt att finna innovation och nya möjligheter samt platser för mina fotoresor och workshops. Något som uppskattas av de som reser med mig. Genom att välja annorlunda banor kan jag utmana både i kvalitet och pris.

Att jag är mycket prisvärd beror bland annat på:

  • Jag har ett driv att visa, guida och lära ut naturfotografi både på fotoresor och workshops. Jag vill att så många som möjligt ska kunna få råd med att få sina drömbilder eller utvecklas som naturfotograf.
  • Jag har många bra samarbeten som knyts samman på mina noggranna rekognoseringsresor.
  • Jag är ensamföretagare vilket betyder att jag har mindre omkostnader.
  • Jag är helt enkelt mer prisvärd än många av mina konkurrenter. Jämför alltid med Fröstad Naturfoto!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me