Jag försöker alltid att söka efter de häftigaste naturupplevelserna och de bästa platserna för naturfotografering. Jag nöjer mig inte bara med de mer inarbetade resmålen utan försöker ständigt att vidga mina vyer för vilka destinationer och aktiviteter du som naturfotograf kan tänkas vilja ha.

Bland annat var jag först med att anordna en landskapsfotoresa till Slovenien samt en intensiv fotoresa till Masai Mara, Kenya där så många som möjligt skulle ha råd att resa med. Genom att göra ett mer intensivt fotoschema blev det lika mycket fotografering bara färre dagar och mycket billigare. Ett koncept som har visat sig vara populärt i branschen.

Det här är dock bara början. Jag planerar ett flertal nytänkande fotoresor för 2020 och 2021. Ett annat exempel är min workshop i dovhjortsfotografering i Östergötland. På denna workshop sitter du i portabla men trivsamma tältgömslen som under workshopens gång kan flyttas runt till olika miljöer. Allt för en varierad dovhjortsfotografering i olika landskap.

Jag tycker personligen att det är dags för lite nytänk inom fotoresebranchen inte minst gällande val av fotoresor och utbud av workshops. En annan viktig del som jag vill göra annorlunda är priset. Jag vill att de allra flesta ska ha råd att åka på en fotoresa och ta sin drömbild. Därför pressar jag alltid priserna och kan stolt skryta med mycket prisvärda fotoresor.

Inkommande utvärderingar från tidigare deltagare visar sig priset vara en av de viktigaste anledningarna till att de valde och fortsatt väljer Fröstad Naturfoto.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!