Jag försöker alltid att söka efter de häftigaste naturupplevelserna och de bästa platserna för naturfotografering. Jag nöjer mig inte bara med de mer inarbetade resmålen utan försöker ständigt att vidga mina vyer för vilka destinationer och aktiviteter du som naturfotograf kan tänkas vilja ha.

Bland annat var jag först med att anordna en landskapsfotoresa till Slovenien samt en intensiv fotoresa till Masai Mara, Kenya där så många som möjligt skulle ha råd att resa med. Genom att göra ett mer intensivt fotoschema blev det lika mycket fotografering bara färre dagar och mycket billigare. Ett koncept som har visat sig vara populärt i branschen.

Det här är dock bara början. Jag planerar ett flertal nytänkande fotoresor för 2020 och 2021. Ett annat exempel är min workshop i dovhjortsfotografering i Östergötland. På denna workshop sitter du i portabla men trivsamma tältgömslen som under workshopens gång kan flyttas runt till olika miljöer. Allt för en varierad dovhjortsfotografering i olika landskap.

Jag tycker personligen att det är dags för lite nytänk inom fotoresebranchen inte minst gällande val av fotoresor och utbud av workshops. En annan viktig del som jag vill göra annorlunda är priset. Jag vill att de allra flesta ska ha råd att åka på en fotoresa och ta sin drömbild. Därför pressar jag alltid priserna och kan stolt skryta med mycket prisvärda fotoresor.

Inkommande utvärderingar från tidigare deltagare visar sig priset vara en av de viktigaste anledningarna till att de valde och fortsatt väljer Fröstad Naturfoto.

Vill du läsa och få ännu mer fotoinspiration, tips & guider? Prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Ny fotoinspiration i din brevlåda varje tisdag!

Bevaka även alla nya workshops & fotoresor från Fröstad Naturfoto.

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf, helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.

Om du vill ha ännu mer fotoinspiration, guider, råd och tips om naturfotografering ska du följa och prenumerera på min videokanal på Youtube. Varje onsdag klockan 20:00 kommer ett nytt avsnitt.