Kombinationen av mycket prisvärda fotoresor och små resegrupper är Fröstad Naturfoto helt unik med bland de större fotoreseföretagen som idag finns på marknaden. Antingen väljer du en billigare fotoresa men får åka med en större grupp (allt ifrån minimum 8 stycken upp till 12 eller mer). Eller så reser du i en liten grupp och får betala en väsentlig del pengar för detta.

Fröstad Naturfoto kombinerar både som resegrupper (max 8 stycken, men ofta både 6 och 4) och riktigt prisvärda fotoresor. Visst skulle det kännas bra att kunna åka på två fotoresor istället för en? Och visst skulle det vara fantastiskt att få direkt handledning ute i fält och åka med på en personlig och exklusiv fotoresa?

Det kan du med Fröstad Naturfoto. Jämför alltid med mig innan du bokar en fotoresa.

Chamois eller som den heter på svenska alpget i Gran Paradisio nationalpark, Italien.

Personliga & exklusiva foto- & äventyrsresor.

Mina foto- och äventyrsresor tar dig till både kända och mer okända resmål både i Norden, Europa och Afrika. Jag satsar även på många olika lokala workshops och evenemang.

Mina fotoresor är alltid noggrant rekonstruerande och planerade för att ge dig de bästa fotografiska förutsättningar som du kan få. Du kan räkna med att vi undviker de största turistfällorna och de sämsta tiderna i förmån för en mer genuin upplevelse av resmålet och för att kunna skapa bättre naturbilder.

Både mina fotoresor och workshops är mycket personliga. Jag kör alltid med små grupper, max 8 stycken men på flera resor så lite som 6 personer och ibland även endast 4 stycken. Detta för att du ska få så mycket inspiration och fotolärande som möjligt från mig som guide och fotolärare.

Skapa dina drömbilder.

Det viktigaste för mig är att du kommer hem igen efter en fotoresa med bra bilder och fantastiska upplevelser. När du reser med mig kan du vara säker på att vi kommer att arbeta hårt för att du ska få de bästa naturbilderna möjligt, kanske rent av dina drömbilder.

Att undervisa i natur och naturfotografering är en självklar del i en fotoresa när du väljer Fröstad Naturfoto. Att bjuda på och ge bort min erfarenhet och kunnande som professionell naturfotograf är en självklarhet för mig. Jag ser inte undervisningen som ett enskilt kapitel utan något som pågår parallellt med fotoresan. För mig är det helt naturligt att med pedagogiska hjälpmedel och driv göra dig till en bättre naturfotograf.

I min iver att göra dig till en bättre naturfotograf genom undervisning och diskussion samt noggrann rekognosering ökar dina chanser markant att fotografera dina drömbilder på någon av mina fotoresor eller workshops.

Gran och snöfall i Riisitunturi nationalpark.

Professionellt och prisvärt.

Jämför alltid med mig innan du bokar en fotoresa eller workshop i natur- eller landskapsfotografering på nätet. Jag tror att du kommer att bli positivt överraskad över de priser jag erbjuder dig. Jag vill att alla ska få en möjlighet att uppfylla sina resedrömmar eller besöka fotogeniska platser som ger dig minnen och bilder för livet.

Jag samarbetar med flera aktörer, bland annat en av Sveriges största resebyråer, Big Travel, som hjälper dig med din flygbiljettsbokning. Du kan även få hjälp med visumansökningar hos min samarbetspartner Visumpartner. Om du är ute efter nya kameratillbehör som stativ, kulleder eller väskor hittar du allt i min butik där jag samarbetar med One Solution Nordic AB. Allt för att du ska slippa tänka på detaljerna och koncentrera dig på fotograferingen.  ”Det är bara att hänga med!” – helt enkelt!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!