Ett mål som jag alltid eftersträvar när jag arbetar med upplägg av en ny fotoresa är att skapa en personlig fotoresa. Detta görs bland annat genom att alltid resa i små resegrupper, utan undantag. Alla mina fotoresor har som maximum 8 stycken deltagare och där tycker jag maxgränsen ligger. Ett flertal fotoresor körs även med 6 deltagare och vissa även med endast 4 deltagare.

Det är viktigt att fotoresan ska kännas så personlig som möjligt och dessutom ska det finnas tid för varje person (om de vill) att få fotografisk handledning. Detta kan endast göras i små resegrupper med en reseledare.

Det är även helt avgörande att resa med mindre grupper när alla personer som är med ska få samma möjlighet att fånga sin drömbild. Därför om du reser med mig kommer du märka att jag ofta flyttar runt safaribilarna eller sätter dig i bra lägen i andra fotosessioner för att hela tiden kunna erbjuda dig de bästa möjligheterna till en bra bild. Det kallar jag för en personlig fotoresa där du som deltagare alltid står i fokus.

Personliga fotoresor är:

  • Små grupper (till ett fantastiskt pris).
  • Fotografisk handledning.
  • De allra bästa möjligheterna för att fotografera din drömbild.
Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!