fbpx

Träffa mig på Fotomässan i Stockholm

2019-01-03T21:52:44+00:00

Jag finns på plats vid Olympus monter i uppdrag som svensk Olympus ambassadör på Fotomässan i Stockholm, 9-11 mars! Jag kommer att anlända direkt från nordnorge den 10 mars och stannar också för den 11 mars. Jag kommer att hålla uppträdande med bilder från bland annat Dovrefjell, Andøya och från min allra senaste fotoresa.

Kom förbi och lyssna/se eller ta ett snack med mig vid Olympus monter. Vi kan snacka Olympus utrustning, fotoresor och naturfotokurser. Vi ses!

Fotomässan i Stockholm den 9-11 mars 2018

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..