Jag finns på plats vid Olympus monter i uppdrag som svensk Olympus ambassadör på Fotomässan i Stockholm, 9-11 mars! Jag kommer att anlända direkt från nordnorge den 10 mars och stannar också för den 11 mars. Jag kommer att hålla uppträdande med bilder från bland annat Dovrefjell, Andøya och från min allra senaste fotoresa.

Kom förbi och lyssna/se eller ta ett snack med mig vid Olympus monter. Vi kan snacka Olympus utrustning, fotoresor och naturfotokurser. Vi ses!

Fotomässan i Stockholm den 9-11 mars 2018

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!