fbpx

Från Kenyas värme till Varangers kyla – Gratis föreläsning online!

2019-01-03T21:51:29+00:00

Torsdagen den 12 april klockan 20:00 håller jag ett så kallat webinar (en föreläsning online i realtid) på min Youtube-kanal. Den kommer att vara öppen för alla som vill titta och integrera och är gratis! Du registrerar din mailadress i ett formulär och blir samtidigt medlem i mitt nyhetsbrev. Där får du fler gratisföreläsningar, tips om naturfotografering och exklusiva erbjudanden på naturfotokurser och fotoresor!

Föreläsningen är cirka 45 minuter lång och jag kommer att ge dig massor med tips och verktyg för hur du kan bli en bättre naturfotograf. Verktyg som verkligen fungerar och gör skillnad! Dessutom får du en gedigen inblick i hur jag tänker som fotograf och får följa med mig på några av mina spännande fotoresor.

Efter föreläsningen finns det tid för frågor och tankar. Dessa besvaras live via Youtubes online-chatt (ett fönster som ligger precis bredvid videofönstret). Genom att registrera dig på föreläsningen i formuläret nedan, så skickar jag ut webbadressen en dag innan (onsdagen den 11 april) föreläsningens start med enkla instruktioner.

Du kan redan nu börja att fundera på frågor som du vill ställa till mig eller om du har frågor om någon fotoresa!

Varmt välkommen!

Från Kenyas värme till Varangers kyla – Gratis föreläsning online!

Torsdagen den 12 april klockan 20:00 håller jag ett så kallat webinar (en föreläsning online i realtid) på min Youtube-kanal. Den kommer att vara öppen för alla som vill titta och integrera och är gratis! Du registrerar din mailadress i ett formulär och blir samtidigt medlem i mitt nyhetsbrev. Där får du fler gratisföreläsningar, tips om naturfotografering och exklusiva erbjudanden på naturfotokurser och fotoresor!

Föreläsningen är cirka 45 minuter lång och jag kommer att ge dig massor med tips och verktyg för hur du kan bli en bättre naturfotograf. Verktyg som verkligen fungerar och gör skillnad! Dessutom får du en gedigen inblick i hur jag tänker som fotograf och får följa med mig på några av mina spännande fotoresor.

Efter föreläsningen finns det tid för frågor och tankar. Dessa besvaras live via Youtubes online-chatt (ett fönster som ligger precis bredvid videofönstret). Genom att registrera dig på föreläsningen i formuläret nedan, så skickar jag ut webbadressen en dag innan (onsdagen den 11 april) föreläsningens start med enkla instruktioner.

Du kan redan nu börja att fundera på frågor som du vill ställa till mig eller om du har frågor om någon fotoresa!

Varmt välkommen!

 Observera att föreläsningen redan har varit.

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..