”Norr om Linköping finns ett område som är väldigt speciellt för mig. Här har jag fotograferat den säregna biotopen med strutbräken, fantastiskt vackert släpljus och den lilla bäcken som rinner rakt igenom ravinen. Detta är verkligen en djungel mitt i Östergötland som jag har arbetat kreativt med i flera år. Nu vill jag bjuda in dig till denna fantastiska plats där jag har byggt upp mycket av min kreativitet som naturfotograf.”

Jag kommer att lära ut ett av mina hemliga verktyg för att skapa en bild som denna nedan med ett statiskt objekt och oskärpa. Ta steget och fotografera kreativt en heldag i en vacker ravin där du är omringad av ormbunksväxter (strutbräken). Observera! Begränsat antal platser!

I fokus: Kreativ fotografering i en östgötsk djungel!

 • Lär dig att se kreativt på ditt motiv och använd de verktygen jag ger dig för att skapa konstnärliga bilder av naturen.
 • Arbeta kreativt med ormbunkar, vatten och ljus.
 • Lär dig att fotografera med långa slutartider.
 • Se nya kompositioner och möjligheter.
 • En vacker ravin med massor av ormbunksväxter, en djungel mitt i Östergötland.
 • Vackert släpljus över ravinen i kvällsljuset.
 • Lunch och kaffe med fikabröd ingår i priset.

Norr om Linköping finns ett område som är väldigt speciellt för mig. Här har jag fotograferat den säregna biotopen med strutbräken, fantastiskt vackert släpljus och den lilla bäcken som rinner rakt igenom ravinen. Detta är verkligen en djungel mitt i Östergötland som jag har arbetat kreativt med i flera år.

Ta steget till att bli en mer kreativ naturfotograf för 2.500 kronor/heldag.

Nu vill jag bjuda in dig till denna fantastiska plats där jag har byggt upp mycket av min kreativitet som naturfotograf. Hela ravinen är sommartid täckt av grönskande ormbunksväxter med inslag av lila blommor som i symbios med varandra är extremt fotogeniska. Grönt och lila är som bekant komplementära färger, det vill säga en färgkombination i harmoni. Bredvid de grönskande ormbunksväxterna rinner en liten bäck, genom hela ravinen.

Kvällstid på sommaren kommer, så länge solen vill visa sig för oss ett fantastiskt mjukt och varmt släpljus att träffa ravinen, ormbunkarna och den lilla bäcken. Här uppstår ren magi. Om kvällsljuset uteblir är det fortfarande en fantastisk plats att skapa kreativa naturbilder på. Om det skulle bli regn, vilket inte är helt orimligt när det kommer till den svenska sommaren, kommer vi att kunna arbeta med ormbunkar och vattendroppar. Det kan bli helt fantastiska bilder!

Intresserad?! Jag svarar på alla dina frågor! Berätta bara hur jag ska kontakta dig!

  Hur vill du bli kontaktad?

  Via e-post till:

  Via telefon till:

  Ditt namn

  Din fråga

  Vill du ha ännu mer fotoinspiration och erbjudanden!?

  MISSA INTE EXKLUSIVA ERBJUDANDEN! För att inte missa några nya fotoresor eller naturfotokurser ska du anmäla dig till nyhetsbrevet. Här kommer du också att få exklusiva erbjudanden och möjlighet att förboka vissa kurser och resor.

  Just nu! Du får en gratis E-bok ”30 tips på hur du kan bli en bättre landskapsfotograf” helt gratis vid anmälan!

  Du får även länken till en 40 minuters inspirationsvideo från Kenya och Varanger. Fotoresor och tips som inspirerar dig!

  Fel: Kontaktformulär hittades inte.