I det här avsnittet kommer vi att arbeta med ICM som verktyg för att skapa kreativa naturbilder. Jag kommer att ge dig mina bästa råd & tips för att du ska lyckas. ICM står – Intentional camera movement, det vill säga, medveten kameraskakning. När jag arbetar med mina ICM bilder så har jag både blommor och ormbunkar till min hjälp för att visualisera vad du kan göra med denna teknik. Det gäller att vara kreativ och förstå att här finns det faktiskt inga rätt och inga fel. Intentional camera movement är ett av de kreativa verktyg du bör ha i ryggsäcken som naturfotograf, och kunna ta fram när inspirationen inte finns där.

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me