I det här avsnittet kommer vi att arbeta med ICM som verktyg för att skapa kreativa naturbilder. Jag kommer att ge dig mina bästa råd & tips för att du ska lyckas. ICM står – Intentional camera movement, det vill säga, medveten kameraskakning. När jag arbetar med mina ICM bilder så har jag både blommor och ormbunkar till min hjälp för att visualisera vad du kan göra med denna teknik. Det gäller att vara kreativ och förstå att här finns det faktiskt inga rätt och inga fel. Intentional camera movement är ett av de kreativa verktyg du bör ha i ryggsäcken som naturfotograf, och kunna ta fram när inspirationen inte finns där.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!