I detta avsnitt fotograferar jag i ett magiskt ormbunkslandskap. Du som har följt den här Youtubekanalen vet att jag verkligen gillar att plåta ormbunkar, både på sommaren och den tidiga hösten. Denna gång befinner jag mig i ett eldorado av så kallade strutbräken, en ormbunksväxt. Här nere i en ravin försöker jag att fotografera ormbunksväxterna kreativt. Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me