I det här avsnittet får du följa med när jag arbetar med kreativ fotografering med ICM (Intentional Camera Movement). #ICM #kreativ

Att arbeta med ICM är beroendeframkallande och roligt. Att få arbeta väldigt kreativt utanför de mer dokumentära ramarna är ibland befriande och har du inget att fotografera, eller att kreativiteten tryter, då kan ICM var något att lära dig.

Förutom ICM så dyker det också upp en älgko i avsnittet, sådär lite skönt spontant. När mötet med älgkon är avklarat fortsätter via med ICM. Jag arbetar i denna video med främst tiltningar på trädstammar för att få önskad abstrakt effekt på mina bilder.

Den här videon innehåller massor med råd och tips kring att arbeta med ICM i din fotografering. Jag ger dig råd kring hur du kan styra din kamera till längre slutartider och hur du kan arbeta med ND-filter för att kunna kontrollera de långa slutartiderna även mitt på dagen.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!