I det här avsnittet får du följa med när jag arbetar med kreativ fotografering med ICM (Intentional Camera Movement). #ICM #kreativ

Att arbeta med ICM är beroendeframkallande och roligt. Att få arbeta väldigt kreativt utanför de mer dokumentära ramarna är ibland befriande och har du inget att fotografera, eller att kreativiteten tryter, då kan ICM var något att lära dig.

Förutom ICM så dyker det också upp en älgko i avsnittet, sådär lite skönt spontant. När mötet med älgkon är avklarat fortsätter via med ICM. Jag arbetar i denna video med främst tiltningar på trädstammar för att få önskad abstrakt effekt på mina bilder.

Den här videon innehåller massor med råd och tips kring att arbeta med ICM i din fotografering. Jag ger dig råd kring hur du kan styra din kamera till längre slutartider och hur du kan arbeta med ND-filter för att kunna kontrollera de långa slutartiderna även mitt på dagen.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me