Jag har gått in i väggen och tagit mig upp igen och livnär mig idag till 100% som naturfotograf. Det är världens bästa yrke och jag skulle inte byta ut det mot något annat i världen. Det du dock inte ser är allt arbete som ligger bakom. Här försöker jag sammanfatta det med några visdomsord och stöd på vägen.

Vad krävs för att arbeta som naturfotograf:

  • Uppoffringar.
  • Tid.
  • Envishet.
Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Ny fotoinspiration i din brevlåda varje tisdag!

Bevaka även alla nya workshops & fotoresor från Fröstad Naturfoto.

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf, helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.

Om du vill ha ännu mer fotoinspiration, guider, råd och tips om naturfotografering ska du följa och prenumerera på min videokanal på Youtube. Varje onsdag klockan 20:00 kommer ett nytt avsnitt.