I det här avsnittet av Tema Torsdag ska vi prata om fototävlingar. Jag berättar om de titlar jag har erhållit i stora internationella fototävlingar – från åren 2017-2020. Jag ger dig också mina bästa råd och tips på vad jag tror kan fungera i fototävlingar. Även om fototävlingar är svåra att bedöma, det är trots allt ett väldigt subtilt hantverk, tror jag att det går alldeles utmärkt att tävla i naturfotografering. Det gäller dock att inte ge upp när du får motgångar. I denna video ger jag mot slutet mina tips & råd för fototävlingar.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!