I det här avsnittet av Tema Torsdag ska vi prata om fototävlingar. Jag berättar om de titlar jag har erhållit i stora internationella fototävlingar – från åren 2017-2020. Jag ger dig också mina bästa råd och tips på vad jag tror kan fungera i fototävlingar. Även om fototävlingar är svåra att bedöma, det är trots allt ett väldigt subtilt hantverk, tror jag att det går alldeles utmärkt att tävla i naturfotografering. Det gäller dock att inte ge upp när du får motgångar. I denna video ger jag mot slutet mina tips & råd för fototävlingar.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me