fbpx

Om du gillar att åka på fotoresor, tänk på detta!

2019-01-03T21:40:22+00:00

Jag älskar att utbilda, skapa kurser och fotoresor av absoluta toppklass och tro mig, mitt fokus ligger på ett personligt plan att du som fotograf ska komma ifrån en fotoresa eller kurs med härliga bilder och nya kunskaper, allt annat ser jag som ett misslyckande.

När du väljer vem eller vilka du ska åka på fotoresa med finns det flera parametrar som du bör hålla ett extra öga på. Naturligtvis uppfyller Fröstad Naturfoto alla dessa, det skulle vara konstigt om inte jag själv skulle tycka att det allra bästa alternativet är Fröstad Naturfoto!

 • Undvik företag som inte har ställt resegaranti mot Kammarkollegiet.
 • Välj en fotoresa med en utbildare och guide som du har förtroende till och vet vad denna kan producera. Titta på fotografens bilder och jämför gärna med andra bilder från samma destination.
 • Tänk på att en bra guide och workshopledare har rekognoserat alla resmål som är mål för fotoresan eller workshopen. Något annat är oförlåtligt!
 • En bra guide och workshopledare förstår sig på människor och är socialt anpassningsbar. Det ligger alltid ett väl genomarbetat pedagogiskt program till grund för alla fotoresor.
 • Välj att åka med någon som är stolt och brinner för de fotoresor som han eller hon representerar.
 • Välj en aktör som ligger bra i pris. Tänk på att kvalitet kostar men var försiktig med överpriser. Du får gärna jämföra Fröstad Naturfoto med andra företag i samma bransch.

Min ambition med Fröstad Naturfoto är att erbjuda prisvärda fotoresor och naturfotokurser utan att för den delen tumma på kvalitén. Jag följer alltid mina ledord:

 • Professionellt

Den bästa fotokursen eller fotoresan får du genom ett professionellt utförande.  På en naturfotokurs eller fotoresa med mig är du professionellt omhändertagen. Jag har arbetat med kurser i flera år tillsammans med bland annat Studiefrämjandet i Östergötland och andra större fotoreseföretag. Jag har naturligtvis också mycket erfarenhet i egen regi från naturguidingar och kurser i fält samt efterbehandlingskurser.

Rent yrkesmässigt som naturfotograf är jag professionell och välkänd inom denna genre. Jag är svensk Olympus ambassadör och invald i den naturfotografiska föreningen Naturfotograferna /N. Samtidigt har jag nått framgång i flera stora internationella fototävlingar. Tillika arbetar jag med föreläsningar, utställningar och bloggposter.

 • Personligt

Det är väldigt viktigt för mig att mina naturfotokurser och fotoresor är personligt skräddarsydda. Jag vill att varje deltagare eller resenär ska kunna känna sig unik och få den fotografiska handledning som hen behöver.

Om du väljer mig till din nästa naturfotokurs eller fotoresa ska jag göra allt jag kan för att du ska lära dig så mycket som möjligt och trivas så mycket som möjligt. Detta kan jag genomföra genom att köra med små grupper och en pedagogisk uppbyggd fotokurs eller resa, mina fotoresor är även fotoworkshops (för den som vill).

 • Prisvärt

Jag arbetar alltid för att du ska få den bästa kvalitén för det bästa priset. Jämför mig gärna med andra större bolag i denna specifika bransch som kan ta upp emot det dubbla för en liknande fotoresa eller kurs! Eftersom Fröstad Naturfoto drivs av mig som enskild person blir också omkostnaderna därefter vilket i sin tur betyder billigare fotoresor för dig utan att tumma på kvalitet! Det lönar sig att åka med en Fröstad Naturfoto!

Vill du ha ännu mer fotoinspiration och erbjudanden!?

MISSA INTE EXKLUSIVA ERBJUDANDEN! För att inte missa några nya fotoresor eller naturfotokurser ska du anmäla dig till nyhetsbrevet. Här kommer du också att få exklusiva erbjudanden och möjlighet att förboka vissa kurser och resor.

Just nu! Du får en gratis E-bok “30 tips på hur du kan bli en bättre landskapsfotograf” helt gratis vid anmälan!

Du får även länken till en 40 minuters inspirationsvideo från Kenya och Varanger. Fotoresor och tips som inspirerar dig!Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
 • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
 • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
 • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..