I det här avsnittet berättar jag hur du kan ta med dig naturen hem – helt enkelt vad du kan göra en regnig dag. Jag samlar ihop olika färger av höstlöv och bygger sedan en liten ”ljusstudio” där jag bakåtbelyser mina motiv. Det här är en väldigt kreativ process och jag fastnar i timmar framför mina höstlöv i olika färger. Här går det att variera sig mellan att fotografera bara ett höstlöv och lager på lager med höstlöv. När jag bakåtbelyser mina höstlöv kommer verkligen strukturen och dess egenheter fram.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!