I det här avsnittet berättar jag hur du kan ta med dig naturen hem – helt enkelt vad du kan göra en regnig dag. Jag samlar ihop olika färger av höstlöv och bygger sedan en liten “ljusstudio” där jag bakåtbelyser mina motiv. Det här är en väldigt kreativ process och jag fastnar i timmar framför mina höstlöv i olika färger. Här går det att variera sig mellan att fotografera bara ett höstlöv och lager på lager med höstlöv. När jag bakåtbelyser mina höstlöv kommer verkligen strukturen och dess egenheter fram.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me