I det här avsnittet fotograferar jag eld, frost & textur i naturen. Lite annorlunda teman kan tyckas. Med frosten som kom tidigare i veckan fotograferade jag texturer i det intima landskapet men fortsatte även med det när frosten försvann och is samt snö blev vattendroppar. På gården hemma brände vi också en av våra rishögar vilket givetvis dokumenterades men jag försökte också att skapa med Fine-art av elden och frosten vilket jag lyckades med, enligt min mening. Det blev en blandning av kallt & varmt med frosten, snön och elden.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me