I det här avsnittet fotograferar jag eld, frost & textur i naturen. Lite annorlunda teman kan tyckas. Med frosten som kom tidigare i veckan fotograferade jag texturer i det intima landskapet men fortsatte även med det när frosten försvann och is samt snö blev vattendroppar. På gården hemma brände vi också en av våra rishögar vilket givetvis dokumenterades men jag försökte också att skapa med Fine-art av elden och frosten vilket jag lyckades med, enligt min mening. Det blev en blandning av kallt & varmt med frosten, snön och elden.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!