I detta avsnitt beger jag mig ut tidigt på morgonen i ett närliggande naturreservat för att fotografera sköna maj. Jag koncentrerar mig kring sjön, dimman, häggen och de vackra illgröna björklöven. Nu är en fantastisk tid att fotografera, så bege dig ut i vår svenska natur och upplev magin själv.

Jag diskuterar också värmen i mina naturbilder och varför jag dras åt de varma färgerna i maj och sommartid. Dessutom visar jag ett exempel på när jag arbetar med kort skärpedjup i landskapsfotografier, i detta fall två björkar med gröna löv.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips, råd och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me