I detta avsnitt beger jag mig ut tidigt på morgonen i ett närliggande naturreservat för att fotografera sköna maj. Jag koncentrerar mig kring sjön, dimman, häggen och de vackra illgröna björklöven. Nu är en fantastisk tid att fotografera, så bege dig ut i vår svenska natur och upplev magin själv.

Jag diskuterar också värmen i mina naturbilder och varför jag dras åt de varma färgerna i maj och sommartid. Dessutom visar jag ett exempel på när jag arbetar med kort skärpedjup i landskapsfotografier, i detta fall två björkar med gröna löv.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!