I detta avsnitt beger jag mig ut i morgondimman och fotograferar en gammal ek som står på en äng på min mark. Morgonen bjuder på stämningsfull landskapsfotografering och jag diskuterar bland annat vikten av att arbeta med vitbalansen trots att du fotograferar i RAW. Jag funderar också över hur jag bäst ska fotografera den gamla eken med olika perspektiv i den tjocka morgondimman.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me