I det här avsnittet får du följa med mig till ett magiskt göllandskap där jag också fotograferar smålom. På morgnarna drar ofta dimman in över detta landskap och det som hörs i fjärran är smålommens skri. Ta del av tips till fotografering i detta magiska landskap och få fotoinspiration till att själv bege dig ut och fotografera morgondimma.

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me