Jag får ibland frågan hur jag kan vara så prisvärd, framförallt på mina fotoresor till Europa, Afrika och Norden.

Det beror inte på:

  • Att du inte får med dig de bästa bilderna hem.
  • Att du inte får handledning och ny kunskap.
  • Att du inte blir guidade till de bästa möjliga fotoplatserna.
  • Att du får dålig kvalitet på boende.
  • m.m Här är det bara priset som är billigare – inte kvalitén!

Om detta skvallrar mina omdömen som du kan läsa här: https://www.frostadnaturfoto.se/omdomen/ , eller om du hör med någon som har rest med mig tidigare.

Priset står som en av de viktigaste parametrarna för  de som bokar via Fröstad Naturfoto. Priset, innehållet och de små grupperna listas högt. Ta en titt på deltagarnas bilder och gästbloggares berättelser:

Jag försöker ständigt att finna innovation och nya möjligheter samt platser för mina fotoresor och workshops. Något som uppskattas av de som reser med mig. Genom att välja annorlunda banor kan jag utmana både i kvalitet och pris. Exempelvis på fotoresan till Kenya, väljer vi vägen för att se och fotografera ”Great Rift Valley” med en rolig ”twist”.

Jag älskar naturfotografi, det vet du som känner mig eller som har deltagit på någon av mina fotoresor eller workshops. Jag vill att alla ska kunna få uppleva de häftigaste platserna att fotografera runt om i världen och även utvecklas som naturfotograf.

Att jag är mycket prisvärd beror på:

  • Jag har ett driv att visa, guida och lära ut naturfotografi både på fotoresor och workshops. Jag vill att så många som möjligt ska kunna få råd med att få sina drömbilder eller utvecklas som naturfotograf.
  • Jag har många bra samarbeten som knyts samman på mina noggranna rekognoseringsresor.
  • Jag är ensamföretagare vilket betyder att jag har mindre omkostnader.
  • Jag är helt enkelt mer prisvärd än många av mina konkurrenter. Jämför alltid med Fröstad Naturfoto!

Omslagsbild: Joel Hast på fotoresan till Dovrefjell 2019.

Få nya uppdateringar på kommande fotoresor & workshops. Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Ny fotoinspiration i din brevlåda varje tisdag!

Bevaka även alla nya workshops & fotoresor från Fröstad Naturfoto.

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf, helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.