fbpx

Därför reser du billigt med mig. Här är alla svaren!

2019-04-16T19:23:35+00:00

Jag får ibland frågan hur jag kan vara så prisvärd, framförallt på mina fotoresor till Europa, Afrika och Norden.

Det beror inte på:

 • Att du inte får med dig de bästa bilderna hem.
 • Att du inte får handledning och ny kunskap.
 • Att du inte blir guidade till de bästa möjliga fotoplatserna.
 • Att du får dålig kvalitet på boende.
 • m.m Här är det bara priset som är billigare – inte kvalitén!

Om detta skvallrar mina omdömen som du kan läsa här: https://www.frostadnaturfoto.se/omdomen/ , eller om du hör med någon som har rest med mig tidigare.

Priset står som en av de viktigaste parametrarna för  de som bokar via Fröstad Naturfoto. Priset, innehållet och de små grupperna listas högt. Ta en titt på deltagarnas bilder och gästbloggares berättelser:

Jag försöker ständigt att finna innovation och nya möjligheter samt platser för mina fotoresor och workshops. Något som uppskattas av de som reser med mig. Genom att välja annorlunda banor kan jag utmana både i kvalitet och pris. Exempelvis på fotoresan till Kenya, väljer vi vägen för att se och fotografera ”Great Rift Valley” med en rolig ”twist”.

Jag älskar naturfotografi, det vet du som känner mig eller som har deltagit på någon av mina fotoresor eller workshops. Jag vill att alla ska kunna få uppleva de häftigaste platserna att fotografera runt om i världen och även utvecklas som naturfotograf.

Att jag är mycket prisvärd beror på:

 • Jag har ett driv att visa, guida och lära ut naturfotografi både på fotoresor och workshops. Jag vill att så många som möjligt ska kunna få råd med att få sina drömbilder eller utvecklas som naturfotograf.
 • Jag har många bra samarbeten som knyts samman på mina noggranna rekognoseringsresor.
 • Jag är ensamföretagare vilket betyder att jag har mindre omkostnader.
 • Jag är helt enkelt mer prisvärd än många av mina konkurrenter. Jämför alltid med Fröstad Naturfoto!

Omslagsbild: Joel Hast på fotoresan till Dovrefjell 2019.

Få nya uppdateringar på kommande fotoresor & workshops. Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Ny fotoinspiration i din brevlåda varje tisdag!

Bevaka även alla nya workshops & fotoresor från Fröstad Naturfoto.

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf, helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
 • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
 • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
 • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..