fbpx

Kom & besök mig på en av Sveriges största fotomässor!

2019-01-03T21:34:08+00:00

Det är i Umeå det händer, den 27 oktober 2018! Då är det nämligen dags för Photoexpo! En fotomässa fylld av inspiration och produkter. Jag är på plats med Fröstad Naturfoto och som svensk Olympusambassadör. Missa inte detta, kom gärna och prata en stund om fotoresor, kurser, Olympus eller vad du nu önskar att prata om! 🙂

Photoexpo skriver:

I Olympus monter kan du även träffa:

Niklas Virsen

Niklas är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfoto. Niklas har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Han är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Passa på att få goda tips av honom på PhotoExpo. Niklas säger själv: -Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag.

Bland utställare och montrar finner du exempelvis:

 • Olympus
 • Canon
 • Nikon
 • Panasonic
 • Sony
 • Fujifilm
 • Pentax
 • Sigma
 • Eizo
 • Wacom
 • Tamron

m.fl.

 

Varmt välkommen!

Datum: 27 oktober

Öppettider: Kl 10:00 – 16:00

Plats: Nolia i Umeå

Pris: Kostnadsfritt

Mat: Lördag, Restaurang Kummin håller öppet 11:30-13:00 och vi har även Café Reko på plats i mässlokalen som säljer mackor, kaffe mm.

Parkering: Lördag, fri parkering Nolia.

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
 • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
 • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
 • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..