Jag kan gladeligen meddela att ett nytt litet fotogalleri har öppnat i Östergötland, på Fröstad gård för att vara exakt. Det stämmer, kurslokalen, Flygeln där jag håller mina kurser, har nu också blivit ett litet galleri. I flygeln från 1800-talet som har renoverats upp till en kurslokal och numera galleri kommer det att framöver arrangeras utställningar, bildvisningar och andra evenemang. Först ut är en utställning med vilda djur och fåglar från mina fotoresor i Afrika.

Utställning och kommande evenemang presenteras inom kort.

Ett nytt fotogalleri i östergötland.

En av bilderna som nu hänger i Galleri & kurslokal Flygeln.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!