I dagens Tema Torsdag pratar vi om molnet som en backuplösning för dina naturbilder. Ofta omnämns Molnet som något som är svårt att greppa och förstå, men det är inte alls invecklat.

Jag använder både molnet och externa diskar för min backup – det vill säga, jag har två livremmar. Om du tycker att det är arbetsamt att jobba med externa diskar (framförallt om du har dem på olika ställen), kanske molnet är något för dig.

I denna video presenterar jag molnet och hur du kan arbeta med säkerhetskopiering helt sömnlöst.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me