I dagens Tema Torsdag pratar vi om molnet som en backuplösning för dina naturbilder. Ofta omnämns Molnet som något som är svårt att greppa och förstå, men det är inte alls invecklat.

Jag använder både molnet och externa diskar för min backup – det vill säga, jag har två livremmar. Om du tycker att det är arbetsamt att jobba med externa diskar (framförallt om du har dem på olika ställen), kanske molnet är något för dig.

I denna video presenterar jag molnet och hur du kan arbeta med säkerhetskopiering helt sömnlöst.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!