I dagens avsnitt av Tema Torsdag diskuterar jag varför du ska våga visa dina bilder på sociala medier & varför du ska göra det. Som exempel tar jag upp Facebook, Instagram & Youtube. Hur många som använder sociala medier för att visa upp sina naturbilder varierar naturligtvis men trenden tycker jag är att antingen laddar man upp ganska mycket och är aktiv, eller så laddar man inte upp något alls. I detta avsnitt pratar jag om varför du ska våga ladda upp naturbilder på sociala medier och varför.

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me