I detta nummer av Tema Torsdag  pratar jag om vilka kamerainställningar jag använder i olika situationer, som wildlife och landskap. Dessutom har jag något viktigt att säga om din kamerautrustning. Bland annat berättar jag vilket programläge jag använder mig mest av. Dessutom pratar jag om firmwareuppdateringar och varför det är så viktigt att du uppdaterar din kamerautrustning.

Sammanfattning, vad är skillnaden på en workshop & en kurs.

Workshop.

  • Är en tankeverkstad.
  • Inte lika bunden till ett resultat som en kurs.
  • Utbildning och vad som är inspiration är flytande mellan olika individer och grupper

Kurs.

  • Utbildning i teori och praktik.
  • En utbildning med klara uppsatta mål.
  • Innehåller ofta en examination.

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me