I dagens Tema Torsdag pratar jag om varför jag tycker att du borde printa dina naturbilder. Med andra ord, skriva ut dina bilder på Fine-art papper. Det handlar om känsla, men också för att göra dig till en bättre naturfotograf. Alla har olika ambitionsnivåer vad gäller printningen av naturbilder. Vissa drömmer om en utställning, andra drömmer om att inreda sitt eller någon annans hem och andra kanske bara vill se sina bilder på papper. Att printa på Fine-art papper är viktigt. Jag arbetar ofta med Cansons Batryta & matta papper mellan 200-300 gram. Det finns massor med olika Fine-art papper på marknaden.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me