I dagens Tema Torsdag pratar jag om varför jag tycker att du borde printa dina naturbilder. Med andra ord, skriva ut dina bilder på Fine-art papper. Det handlar om känsla, men också för att göra dig till en bättre naturfotograf. Alla har olika ambitionsnivåer vad gäller printningen av naturbilder. Vissa drömmer om en utställning, andra drömmer om att inreda sitt eller någon annans hem och andra kanske bara vill se sina bilder på papper. Att printa på Fine-art papper är viktigt. Jag arbetar ofta med Cansons Batryta & matta papper mellan 200-300 gram. Det finns massor med olika Fine-art papper på marknaden.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!