Idag den 22 december vill jag passa på att önska alla en God jul & ett gott nytt år!

När året går mot sitt slut detta märkliga år ser jag mycket ljust på 2021. Flera nya workshops och kurser har set dagens ljus på grund av de restriktioner vi har haft för utlandsresor. Något som jag ser som väldigt positivt. Kurslokalen här på Fröstad gård, som flera av er har besökt har också fått sig en upprustning med ett nytt värmesystem och ett bättre elsystem.

Detta banar också vägen för att kurslokalen inte längre bara är till för kurser & workshops utan nu också är ett galleri. Eller rättare sagt kommer att bli ett galleri till våren 2021.

Längtan till Afrika, Europa och våra grannländer är dock stor och jag hoppas att vi snart kan ge oss iväg på fotoäventyr igen. Om allt går som det ska i år kommer jag att ha nya destinationer att presentera till 2022, bland annat i Afrika.

Till sist vill jag återigen tacka för allt stöd jag har fått över detta galna år i form av telefonsamtal, e-post & på sociala medier. TACK! ⭐️

PS. Missa inte mitt julavsnitt på självaste julafton – på min Youtubekanal. DS.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!