Idag den 22 december vill jag passa på att önska alla en God jul & ett gott nytt år!

När året går mot sitt slut detta märkliga år ser jag mycket ljust på 2021. Flera nya workshops och kurser har set dagens ljus på grund av de restriktioner vi har haft för utlandsresor. Något som jag ser som väldigt positivt. Kurslokalen här på Fröstad gård, som flera av er har besökt har också fått sig en upprustning med ett nytt värmesystem och ett bättre elsystem.

Detta banar också vägen för att kurslokalen inte längre bara är till för kurser & workshops utan nu också är ett galleri. Eller rättare sagt kommer att bli ett galleri till våren 2021.

Längtan till Afrika, Europa och våra grannländer är dock stor och jag hoppas att vi snart kan ge oss iväg på fotoäventyr igen. Om allt går som det ska i år kommer jag att ha nya destinationer att presentera till 2022, bland annat i Afrika.

Till sist vill jag återigen tacka för allt stöd jag har fått över detta galna år i form av telefonsamtal, e-post & på sociala medier. TACK! ⭐️

PS. Missa inte mitt julavsnitt på självaste julafton – på min Youtubekanal. DS.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me