Covid-19 har gjort att jag och hela reseindustrin får ställa in ett flertal fotoresor för 2020. Än så länge är det dessa fotoresor som har blivit inställda på grund av Corona.

  • Arktiska Varanger i Nordnorge.
  • Arktiska Varanger i Nordnorge (resa 2)
  • Uganda – bergsgorillor, schimpanser & guldmarkatta.
  • Fjärilparadiset i norra Italien.
  • Triglav nationalpark – Sloveniens pärla.
  • Vilda Finland – Björnar & taijga.

Tack vare flera privatkurser och nya kurser här på hemmaplan, på vackra Fröstad gård, går det ändå riktigt bra för Fröstad Naturfoto och jag hårdsatsar nu på fotoresorna som är kvar för år 2020 och kommande år 2021. Många av de inställda fotoresorna är framflyttade och det har även dykt upp nya workshops. Det finns en hel del nytt att kika på!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!