I dagens avsnitt visar jag upp lite vårtecken i februari. Dessutom gör jag ett nedstamp i de senaste fotoresorna som jag har anordnat. Nu är det också dags att börja förbereda gömslet för grävlingsfotograferingen denna säsong. I dagens tisdagsavsnitt kommer du också att få se ett litet urval från Riisitunturi nationalpark i Finland och Gran Paradisio nationalpark i norra Italien.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me