I detta avsnitt får du följa med i makrovärlden och få råd om kreativ makrofotografering. Jag är återigen ute i min mossskog på mina marker och denna gång vet jag inte vad jag ska fotografera. I alla fall inte specifikt motiv utan jag har siktet inställt på makrofoto & intima landskap. I fält finner jag makromotiv som jag arbetar med tillsammans med artificiellt ljus. Här finns motiv som svampar men också mer intima landskap. I en makrovärld är allt möjligt att fotografera, även i gråa och trista novemberdagar. Något som dagens avsnitt visar.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!