I detta avsnitt får du följa med i makrovärlden och få råd om kreativ makrofotografering. Jag är återigen ute i min mossskog på mina marker och denna gång vet jag inte vad jag ska fotografera. I alla fall inte specifikt motiv utan jag har siktet inställt på makrofoto & intima landskap. I fält finner jag makromotiv som jag arbetar med tillsammans med artificiellt ljus. Här finns motiv som svampar men också mer intima landskap. I en makrovärld är allt möjligt att fotografera, även i gråa och trista novemberdagar. Något som dagens avsnitt visar.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me