I dagens avsnitt fotograferar jag bolltistlar & humlor cirka två meter från ytterdörren hemma. Jag ger dig tips på back button fokus, fokuspeeking & annat nyttigt vid fotografering av snabba rörliga insekter. Många humlor drar sig till de blommande bolltistlarna och jag kommer i den här videon att försöka skapa bilder av både bolltistel och humlor. Vad jag gillar mycket med bolltistlarna är den vackra bokeh man kan få, med dessa nästan utomjordiska blommor till utseendet. Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Utrustning som används i denna video är:

  • Sony A7RIV (kamera)
  • Sony FE 135/1,8  GM (objektiv)
  • Uniqball UBH45XC (kulled)
  • Uniqball Kolfiberstativ IQ3P 36.4 (stativ)

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me