I dagens avsnitt fotograferar jag trollsländor med frågan om vad som är skillnaden att fotografera trollsländor med tele- eller makroobjektiv #trollsländor #teleobjektiv #makro

Trollsländor har kommit att bli ett favoritmotiv i makrovärden för mig. Kanske för att många arter är relativt vanliga, men gör sig inte mindre bra på bild för det. Trollsländorna jag fotograferar finns i närheten av min gård, Fröstad. Faktiskt, en rik lokal med många olika arter men kanske främst många av dem, över hela sommaren. I det här avsnittet fotograferar jag bland annat sjöflickslända, blå jungfrutrollslända & röd flickslända.

Jag delar som vanligt med mig av flera tips & råd för makrofotografering men kanske framför allt diskuterar jag tele vs makro när det kommer till närbildsfotografering. Häng med ut i spenaten!